RIPPLE KOPEN

Vanaf 12 december 2017 is Ripple 4300% in waarde gestegen, waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt Ripple te kopen. Dus hoe gaat het kopen van Ripple in zijn werk? Net als andere cryptocurrencies is Ripple beschikbaar op verschillende exchange.

Ripple kopen bij exchange Bitvavo

Om XRP te kopen via Bitvavo moet je eerst een account aanmaken en deze verifiëren. Ga via onderstaande knop naar de website en volg de stappen om een account aan te maken. Vergeet daarbij niet je e-mailadres die je registreert te bevestigen. Zodra het account actief is en geverifieerd kun je geld op je account zetten. Zodra dit geld op je account staat kun je XRP kopen. Houd altijd de koers van Ripple in de gaten om te bepalen of dit een juist moment is om te kopen of verkopen.

Ripple kopen via andere exchanges

Kopen op Bitstamp

Bitstamp biedt XRP / EUR-, XRP / USD- en XRP / BTC-handelsparen. Om XRP op deze uitwisseling te kopen, moet u eerst een account met Bitstamp maken en verifiëren. Ga naar de Bitstamp-website om een ​​account te openen en volg de instructies om uw geregistreerde e-mailadres te bevestigen. Zodra het account actief is, meldt u zich aan en volgt u verdere instructies om het account te beveiligen en te verifiëren. Vervolgens moet je geld storten op de hoofdpagina van het account met behulp van de link “Storten”. Zodra het geld is bijgeschreven op je Bitstamp-account, ontvang je een melding van de transactie. U kunt vervolgens XRP kopen op Bitstamp door de juiste markt voor uw valuta te selecteren en een bestelling in het hoofdaccount af te ronden.

Kopen op Kraken

Kraken is een andere cryptocurrency-uitwisseling die u kunt gebruiken om XRP te kopen. Ga hiervoor naar de Kraken-pagina om je aan te melden voor een account. Volg de verificatie-instructies en log in. Stort vervolgens geld in uw account om Ripple te Kopen.

Kopen op GateHub

Net als bij de andere beurzen op deze lijst, moet je om XRP met GateHub te kopen eerst de GateHub-website bezoeken en je aanmelden voor een account. Bewaar uw herstelsleutel en verifieer uw account en bevestig via e-mail volgens de instructies. Meld u vervolgens aan en wees voorbereid op het verifiëren van uw identiteit voordat u transacties kunt uitvoeren. U moet dan een gateway verbinden om geld te kunnen storten. Zodra u geld heeft gestort, kunt u XRP kopen op de “Exchange” -pagina.

Andere opties

Er zijn veel andere exchanges die ook toegang tot XRP bieden. Als je CoinOne, Bitso, Coincheck, Korbit, Bitbank, Qryptos, BTCXIndia of Bitsane gebruikt, heb je ook geluk.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM