VERWACHTING RIPPLE 2018

De verwachting van de Ripple in 2018 is behoorlijk positief. Ripple verzamelt veel aandacht in de cryptocurrency-wereld. Net als andere cryptocurrencies, de cryptocurrency van Ripple, maakt XRP ook gebruik van de blockchain-technologie. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, is het echter gereguleerd en faciliteert het fondsoverdracht voor banken.

Ripple heeft een stijging van 4000% gezien in de eerste helft van 2017. Ondertussen is de marktkap van Ripple meer dan $ 7 miljard. Ripple beweert dat er in het tweede kwartaal van 2017 meer dan $ 11 miljard aan transacties was. Momenteel staat het genoteerd op 30 beurzen.

“Dit artikel mag niet worden beschouwd en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Voer je eigen grondige onderzoek uit voordat je investeert in cryptocurrency. “

Waarom wordt XRP verwacht in 2018 geweldig te presteren?

Activiteiten

Ripple werkt samen met enkele van de grootste financiële instellingen ter wereld. Ripple wil de hele financiële sector van stroom voorzien door directe transacties mogelijk te maken tegen een fractie van de huidige kosten. Het biedt een wrijvingsloze ervaring voor wereldwijde geldoverdracht met behulp van de blockchain-technologie. In de toekomst zal het naar verwachting fungeren als een liquiditeitsoplossing voor grensoverschrijdende transacties. Banken en Payment Providers kunnen XRP gebruiken om transacties met meerdere valuta af te handelen om de overheadkosten te minimaliseren.

Op dit moment faciliteert SWIFT de meeste internationale betalingsoverdrachten. Wanneer we een grensoverschrijdende transactie uitvoeren, moeten we de SWIFT-code van het filiaal van de bank verstrekken. SWIFT heeft het monopolie op grensoverschrijdende nederzettingen. Het heeft meer dan 11.000 financiële instellingen en 200 landen op zijn netwerk. Ripple associeert zich met grote financiële instellingen en werkt met veel banken samen om de blockchain-technologie op te nemen. Het is moeilijk om te zeggen hoe snel of of Ripple in staat zal zijn om SWIFT naar beneden te halen of niet. Het kan echter wel het monopolie van SWIFT over de internationale geldtransfer verbreken.

Krachtige technologie

Ripple kan 1500 transacties per seconde verwerken, wat enorm is in vergelijking met Bitcoin. Bitcoins kunnen tot 7 transacties per seconde verwerken. De technologie van Ripple is krachtig genoeg om internationale betalingssystemen zoals VISA te vervangen, terwijl de kosten worden verlaagd en onmiddellijke overdracht mogelijk wordt gemaakt.

Vertrouwen

Een groot aantal banken van over de hele wereld werkt actief samen met Ripple om zijn technologie via hun betalingsinfrastructuur te implementeren. Het maakt Ripple betrouwbaar en beleggers vinden dat XRP een relatief veiligere gok is in vergelijking met andere cryptocurrencies.

Cryptocurrencies als veilige haven

De prestaties van Cryptocurrencies gedurende 2017 zullen een bepalende factor zijn voor hun vraag in 2018. In 2017 zag de prijs van XRP snel stijgen tijdens de eerste jaarhelft. Andere cryptocurrencies zullen het niet gemakkelijk vinden om de marktontwikkeling van Ripple te kopiëren. Beleggers die geïnteresseerd zijn in de digitale valuta als een toevluchtsoord voor de onzekere tijden zullen Ripple als een veelbelovende kandidaat vinden.

Bekendheid

Bitcoin en Ethereum zijn de meest verhandelde cryptocurrencies. Een groot percentage van cryptocurrency traders en beleggers zijn nog steeds niet bekend met Ripple ondanks zijn veelbelovende technologie. Wanneer een paar institutionele investeerders toetreden tot het netwerk en Ripple doordringt de reguliere investeerdersgemeenschap zoals Bitcoin en Ethereum, een toestroom van trendvolgers kan de XRP-prijzen op dat moment door het dak laten schieten. XRP groeide in 2017 al explosief.

 

Moet je in Ripple investeren?

Als u in Ripple wilt investeren, XRP als een langetermijninvestering die u nog jaren lang wilt behouden, dan lijkt Ripple een veelbelovende investering. Er is een paradigmaverschuiving aan de gang en we zijn op weg naar digitalisering van alle valuta. In de wereld waar geld bestaat in het digitale grootboek van banken, hebben cryptocurrencies zoals Ripple een speciale plaats omdat ze niet anti-bankachtig zijn zoals vele andere cryptocurrencies. In plaats daarvan zijn ze ontwikkeld om de banken gebruik te laten maken van de evoluerende blockchain-technologie.

Als u binnen een paar maanden tot een jaar in XRP wilt investeren voor snelle winst, lijkt het ook veelbelovend. In 2018 wordt een sterke prijsstijging verwacht. Het projecteert op zijn minst het cijfer van één dollar.

Als u een daghandelaar bent, zou het handelsvolume van XRP ook moeten groeien. Met de toegenomen handelsactiviteit zal ook de schommeling van de prijzen worden gezien.

Eindoordeel verwachting Ripple 2018

Met een veelbelovende financiële technologie voor een toekomstig en groeiend netwerk van banken lijkt Ripple’s cryptocurrency een veelbelovende langetermijninvestering. Nu meer beleggers zich bewust worden van XRP en een groeiend bewustzijn ten aanzien van zijn technologie, zullen de prijzen van XRP naar verwachting in 2018 stijgen. In de eerste helft van 2017 steeg de prijs van XRP tot 4000%. Aangezien het handelsvolume van deze cryptocurrency nergens in de buurt komt van de meest populaire cryptocurrencies, BTC en ETH, wordt verwacht dat het ten minste een vierde of de helft van de piek zal waarnemen in 2017. Daarom wordt voorspeld dat deze boven de $ 2- $ 5 uitkomt in 2018.

UPDATE

Een groot aantal wereldwijde banken en financiële instellingen, waaronder American Express, hebben Ripple al geaccepteerd als een van de beste manieren om geld over te maken, de voordelen van het gebruik ervan te erkennen, snel en effectief te zijn.

Aangezien het goede nieuws rond de Ripple Company verspreid is en de cryptocurrency van XRP enige legitimiteit heeft opgeleverd vanuit het oogpunt van de klant, is de reputatie in de cryptocurrency sterk toegenomen. Afgezien van de steun van veel grote banken en financiële instellingen, heeft de waarde van Ripple XRP onlangs een dip ervaren. In 2017 ondervond de prijs van Ripple’s XRP veel onbalans en sprong meer dan 7.000%.

Gedurende januari 2018 handelde de XRP op een hoogte van $ 3,41 US. Niettemin is de waarde van de cryptocurrency halverwege maart 2018 opnieuw gedaald tot exact $ 0,68 US.

Een groot aantal cryptocurrencies hebben de kans op een opwaartse prijsbepalingsroute wanneer ze nauwkeurig worden verhandeld. Maar als de prijzen dalen, raken de meeste beleggers in paniek en verkopen ze bijna al hun posities.

Wanneer de prijzen dalen, is er altijd een klein aantal investeerders bereid om een risico te nemen, erkennend het voordeel van de mogelijkheid om meer cryptocurrency te kopen terwijl de waarden goedkoper zijn. Sommige investeerders hebben de neiging om crypto-kansen te onderzoeken met meer stevige financiële steun, in dit geval Ripple’s XRP; terwijl andere richting direct naar de cryptocurrencies gaat die de krantenkoppen halen in het nieuws.

Voordat u investeert in cryptocurrency, moet u eerst analyseren en de tijd nemen om onderzoek te doen naar de geboden kansen – kennis is het essentiële pluspunt. Bestudeer het bedrijf achter de cryptoprojecten en zorg ervoor dat u hun strategie begrijpt evenals hun positie in de markt.

* uw vermogen loopt risico

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM